Ve Zlíně, městě zasvěcenému podnikání, působí mezinárodní společnost GASTON, která se pyšní značkami Franz Josef Kaiser, Giana a nově také Asia Time.

Na trhu s trvanlivými potravinami se pohybujeme od roku 1991. Za sebou tak máme již více než 30 let importu a exportu kvalitních potravin z celého světa. Naše pobočky dnes můžete najít po celé střední a východní Evropě - na Slovensku, Polsku, Maďarsku, Chorvatsku, Rumunsku a Srbsku. Tyto pobočky mají na starosti doručit zboží ke spokojenosti zákazníkům přibližně ve 20 zemích.

Z celého světa pro vás vybíráme nejlepší produkty jako olivové oleje a olivy, rybí konzervy, ovocné kompoty a sterilovanou zeleninu, dále pak luštěniny, rýže či těstoviny atd. Naše výrobky najdete v předních obchodních řetězcích. A odkud vám je dopravujeme? Mezi zeměmi dovozu najdete Thajsko, Řecko, Ekvádor, Peru, Filipíny, Indonésii, Turecko, Španělsko, Portugalsko, Maroko, Holandsko, Itálii, Bulharsko, Maďarsko, Island, Indii, Vietnam, Papuu Novou Guineu, Čínu a další.

Kromě přímých spotřebitelů se zaměřujeme i na velkoobchod a zboží našim partnerům dodáváme od retailových, přes cateringová až po industry balení. Díky vybudovaným obchodním vztahům jsme vám také schopni pomoci s exportem vašeho zboží.

Pokud máte zájem navázat s námi spolupráci, ozvěte se nám. 

mapa cz 

kamion